Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jack Frost

Jack Frost, mladík, který miluje nezávislost, žádná pravidla a žádnou zodpovědnost.  Tedy až do doby, než se stal strážcem.
Jack má už na první pohled o něco světlejší (až skoro bílou) kůži, než je u normálního člověka obvyklé. Jeho tělo je i mrazivé jak led, což také vysvětluje i barvu jeho kůže. Vlasy má zářivě bílé jako sníh a jeho oči jsou svítivě modré.

Kdysi to býval obyčejný mladík, který měl domov, rodiče a dokonce i malou sestřičku. Ve své vesničce byl považován za blázna a podivína, který uměl vždy vyvolat u lidí smích a radost. A každou nepříjemnou chvilku uměl proměnit ve hru. Jednoho dne se mu to ale stalo osudným. Ten den učil svou malou sestřičku bruslit na ledu. Ten ale začal pod tíhou obou praskat a hrozilo, že se oba proboří. Jack svou sestřičku však uklidnil a dokázal ji dostat z praskajícího ledu pryč. Ale pro něj už bylo bohužel pozdě. Led se s ním probořil a mladíkův život tak v ledové vodě skončil. Tedy alespoň ten normální život neboť toho samého dne byl měsícem  proměněn.  

 Je mu kolem 317.let
rise-of-the-guardians-1-008.jpg

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Jackova magie je schopnost ovládat sníh a led. Pravidelně proto lidem při příchodu zimy přináší sníh, se kterým si děti rády hrají. Dokáže i létat a prakticky všechno, čeho se dotkne, zmrzne. Jakmile je někdo smutný či mrzutý, umí v něm vyvolat radost a smích. Jack může nechat zmrznout vše, na co šáhne i přímo rukou, ale jeho hlavní síla se ukrývá v jeho dřevěné holi, kterou má neustále při sobě a nikdy ji jen tak neodkládá. Díky ní se jeho síla znásobuje a může z ní i vyšlehnout ledový paprsek. V případě zlomení hole ji dokáže zase spojit dohromady. Jeho síla, ale ještě není úplná a postupem času roste a Jack tak přichází i na nová „kouzla“ a triky. Například jedním z posledních nově naučených triků je namalovat na zmrzlé okno obrázek, který pak z okna vyvolá. Jeho první takto „zhmotněný“ obrázek byl zajíček.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jack je moje nej. postava z The Big Four :)

(Ju$ty, 28. 12. 2013 15:54)

Jack je moje nej. postava z The Big Four ;) (Nejradši bych měla Bezzubku ale když tam nepatří tak je to Jack) :D

Re: Jack je moje nej. postava z The Big Four :)

(Jackunzel, 28. 12. 2013 20:56)

Jsi můj člověk :))

jack frost

(rikki, 9. 11. 2013 19:11)

on a merida-moje nej postavy

Re: jack frost

(jackunzel, 9. 11. 2013 19:20)

Já jeho taky zbožňuju ale zase s Locikou ;)

Re: Re: jack frost

(rikki, 10. 11. 2013 10:16)

to je vidět na přezdívce:)