Jdi na obsah Jdi na menu
 


Elsa

Už od malinka byla Elsa vychovávána k tomu, aby se v plnoletosti stala následnicí trůnu. Má i mladší sestru Annu. Avšak co je u Elsy nejzajímavější je to, že se už narodila s kouzelnou mocí. A tou je schopnost ovládat zimu, sníh a led.  
 

Hodná, milá ale i temná a nebezpečná. Tak by se dala Elsa převážně charakterizovat. Vždy se snaží být ke všem hodná, milá a spravedlivá. V podstatě tak, jaká má správná královna být. Dost snadno se ale nechá vyprovokovat a to může být pro ostatní velmi nebezpečné, neboť při rozrušení či rozčilení nedokáže dost dobře svoji moc ovládat a může tak nedopatřením ublížit druhým. Proto se raději drží v ústraní od ostatních a to dokonce i od své sestry, se kterou si už v dětství kvůli své moci přestala hrát, přestože milovala stavění sněhuláků. Ale bohužel už jako dítě nedopatřením ublížila své sestře, právě onou magií, a proto se mladá princezna na příkaz otce (krále) zavřela do jediného pokoje, kde zůstávala sama až do své plnoletosti. Je uzavřená a o své magii s nikým nemluví.
movies-frozen-still-3.jpgElsina magie (síla) je neomezená. Může tak používat svou moc jak dlouho chce, aniž by se přitom jakkoli unavila. Díky své magii, má například možnost chodit i po vodě, neboť voda pod jejíma nohama vždy zmrzne. Taktéž má dostatečnou sílu i na to, aby přinesla ohromnou sněhovou bouři, jež zasněží celé království mohutnou dávkou sněhu, během mávnutí ruky. Či je libo obrovitý a vysoký ledový zámek? Pro Elsu není problém. A aby toho nebylo málo, dokáže vytvářet i živé sněhové bytosti. Ať už malého mluvícího sněhuláčka či obří řvoucí monstrum.
 

wpid-elsa-frozen-fabulous.jpg

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vzkaz pro Elsu

(Martina, 19. 6. 2014 20:49)

Elso ahoj. já jsem Martinka, je mi 8 let, a chtěla bych byt úplně stejná jako ty. Škoda že nejsem, :( protože kdybych byla tak bych ukázala kamarádkám jak umím kouzlit a co dokážu se svým účesem a oblečením. Jsi moc krásná. Ach jo. ty se máš. :( :( :( ;(. Měj se moc krásně.

Re: vzkaz pro Elsu

(elsa, 23. 3. 2015 19:04)

já umím to co elsa. ale nikdo to neví